Ortodontie

Ortodontie

Zâmbetul tău va fi irezistibil atunci când imperfecțiunile geometrice ale danturii vor fi corectate prin cele mai moderne metode ortodontice.

Aparatele vestibulare sunt reprezentate de bracketuri metalice, ceramice sau de safir, lipite pe dinti pana la finalul tratamentului. Printre acestea trece o sarma subtire (arc) fixata de bracketuri cu ajutorul unor elastice colorate sau transparente. Arcul are forma ideala din fabricatie si desi la inceput pare stramb, incet-incet trage de dinti pana ce ii aduce la curbura perfecta. Elasticele simple trag si ele de dinti pentru a-i alinia, iar cele continue deplaseaza dintii spre stanga sau dreapta si inchid spatiile.

Ultradent
Cat se poarta un aparat dentar fix?

Durata tratamentului ortodontic depinde de gravitatea cazului, de varsta pacientului etc. si este, in medie, de 6-18 luni. Pentru inghesuiri dentare minore, tratamentul ortodontic dureaza cateva luni, in timp ce pentru anomalii dento-maxilare mai grave, durata tratamentului ortodontic poate depasi 2 ani.

De la ce varsta se pun aparatele dentare fixe (bracketi)?

Tratamentul ortodontic fix poate fi aplicat si la varste mai mici, cand copilul mai are inca dinti de lapte prezenti, insa indicatia majora este dupa eruptia dintilor permanenti (11-12 ani), la adolescenti, tineri si adulti pana la 50-60 ani.

Fixare aparat dentar ortodontic metalic incepe de la 500 euro o arcada.

Ultradent

Clinica lucreaza cu mai multe sisteme de implanturi, fiecare sistema are avantajele sale.
Stomatologie Chisinau, ne aflam pe bulevardul Mircea cel Batrin 3 (linga cerc, vizavi de supermarketul Nr 1)
Telefon de contact: +37368443333 sau +37322003333